Conferința internațională a AEO 2018 Și Adunarea Asociației Internaționale a AEO pentru Vamă și Logistică

Asociația Internațională a Agenților Economici Autorizați (AEO) pentru vamă și logistică, Comitetul Vamal de Stat al Republicii Azerbaidjan și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri la Prima Adunare a Asociației Internaționale a AEO și a II-a Conferință Internațională a AEO, care va avea loc la Baku, Azerbaidjan în perioada 2- 4 mai 2018.

Forumul Economic pentru Cooperare Interregională Moldova-Belarus

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la Forumul Economic pentru Cooperare Interregională Moldova-Belarus și să viziteze expoziția de mărfuri din Republica Belarus. Evenimentele fac parte din programul vizitei oficiale în țara noastră, a președintelui Republicii Belarus Alexandr Lukașenko și a altor oficiali.

Vă felicităm din suflet

Camera de Comerț și Industrie Filiala Hîncești vă felicită cu Ziua Internațională a Femeii – 8 Martie și vă dorește să aveţi parte de o primavară plină de iubire şi armonie, aducîndu-vă în dar un firav mărţişor, simbol al dragostei, care, prin spritul său de primăvară, să zăbovească cît mai mult în sufletul Dumneavoastră.