Conferința națională privind avantajele și tehnologia de cultivare a alunului în Republica Moldova

pe-pag-webCamera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită persoanele interesate să participe la Conferința națională privind avantajele și tehnologia de cultivare a alunului în Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc la data de 19 iulie 2018 în incinta sălii de conferințe a Institutului Muncii al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (mun. Chișinău, str. Zimbrului, nr. 10). Înregistrarea participanților 09:30 – 10:00.

Conferința este organizată de CCI a RM în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Moldo-Italiană și Uniunea Asociațiilor Producătorilor de Culturi Nucifere, precum și cu suportul grupului de antreprenori Inteligent AGRO (Moldova) și Azienda Vivaistica Negro Carlo (Italia), care își propun să aducă cultura alunului în speța culturilor agricole de valoare înaltă cultivate în Republica Moldova.

Scopul evenimentului este de a informa publicul despre avantajele și tehnologia de cultivare a alunului în condițiile Republicii Moldova, soiurile recomandate condițiilor din țara noastră, precum și costurile și oportunitățile, care le oferă agricultorilor ce decid să se lanseze în această afacere. Un alt subiect important al Conferinței va ține de oportunitățile de finanțare europeană disponibile pentru lansarea afacerii și măsurile de subvenționare din partea statului. Se preconizează participarea a 100 de producători agricoli din toată țară, care intenționează să treacă de la forma de exploatare convențională a culturilor de câmp la plantațiile multianuale cu valoare adăugată înaltă.  (Vezi aici agenda).

În cazul interesului de participare la Conferința națională privind avantajele și tehnologia de cultivare a alunului în Republica Moldova, vă rugăm să transmiteţi în adresa Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova formularul de participare completat până la data de 16 iulie 2018 inclusiv.

Pentru orice informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la: Direcţia Relaţii Internaţionale, Tel.: 022 222626, e-mail:inga.leontean@chamber.md, persoană responsabilă: Leontean Inga. 

Participarea este gratuită!

Distribuie acest articol: