Forumul de Afaceri „Republica Moldova-Ucraina”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova informează agenţii economici referitor la vizita în ţara noastră a unei delegaţii de afaceri din regiunea Lvov, Ucraina, în perioada 20-21 iunie 2018.

Pe data de 21 iunie 2018, se va desfăşura Forumul de Afaceri „Republica Moldova-Ucraina”, care va avea loc la Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Sala de Ședinţe, et. 2 (mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare, 151)

Forumul de Afaceri va reprezenta o platformă pentru discutarea priorităţilor şi provocărilor comune, pentru prezentarea potenţialului economici al regiunii Lvov şi al Republicii Moldova, dar şi a subiectelor actuale de cooperare economică şi comercială.

Agenda Forumului de Afaceri va mai include şi o sesiune de întrevederi bilaterale de afaceri (B2B), care va oferi participanţilor din sectorul privat posibilitatea de stabilire a contactelor comerciale şi crearea a unor parteneriate durabile.

Persoanele interesate de participare se pot înregistra la eveniment, accesând formularul de înregistrare  la link-ul (vezi aici)

Lista companiilor participante o găsiţi aici

Pentru informaţii suplimentare, Vă rugăm să contactaţi Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Direcţia Relaţii Internaţionale la nr. de tel. 022 22-13- 91, 022 22-26-26, e-mail: [email protected].

Distribuie acest articol: