Expoziția ”Republica Moldova Prezintă” revine la Iași, România

banner-Iasi-20-22.09.2019-—-копия

Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii țării noastre.

Evenimentul se așteaptă a fi unul de amploare, ca urmare a succeselor înregistrate la edițiile anterioare desfășurate în România și anume la Iași, Ploiești și Brașov.

Cu aceasta nouă iniţiativă, propunem continuarea plasării produselor moldovenești pe piața României și amplificării relațiilor comercial-economice cu statul vecin.

La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea țării.

Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către CCI a RM.

În contextul celor menționate mai sus, doritorii de a participa sunt rugați să transmită cererea de participare până la data de 10 iulie 2019.

semn contacte (2)Cererea de participare

semn contacte (2)Заявка на участие

Pentru mai multe informații contactați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a RM, tel: (022) 210725, 238410, 211442, e-mail: carolina.chiper@chamber.mdtatiana.ranga@chamber.md

Distribuie acest articol: